Viimeksi päivitetty: Lokakuu 2013

Tietosuojamenettely

1. JOHDANTO

Tämän tietosuojamenettelyn tarkoituksena on kertoa, miten Sanofi-aventis Oy / Genzymen MS-taudin yksikkö (jäljempänä "Yritys", "me", "meille" tai "meihin") kerää, käyttää ja luovuttaa sivuston www.ms-tuki.fi (jäljempänä "Sivusto") kautta kerättyjä henkilötietoja (määritelty alla).

"Henkilötiedoilla" tarkoitetaan kaikenlaisia tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä koskevia tietoja siten kuin ne on määritelty soveltuvissa tietosuojalaeissa.
Varmista, että luet tämän tietosuojamenettelyn kokonaisuudessaan ennen Sivuston käyttöä tai henkilötietojesi lähettämistä. Sivuston käyttöön sovelletaan tätä tietosuojamenettelyä sekä Sivuston käyttöehtoja.

Saatamme muuttaa tai päivittää koko tietosuojamenettelyä tai osia siitä milloin tahansa. Tämän vuoksi suosittelemme, että tarkistat säännöllisesti tietosuojamenettelyn alussa olevan "Viimeksi päivitetty"  päivämäärän avulla, onko tietosuojamenettelyä päivitetty.

2. KOLMANNET OSAPUOLET

Olemme solmineet Atlantis Healthcare UK Limited -nimisen yrityksen kanssa sopimuksen siitä, että tämä kolmantena osapuolena toimiva palveluntoimittaja huolehtii Sivuston ylläpidosta puolestamme. Kyseisestä kolmantena osapuolena toimivasta palveluntoimittajasta, mukaan lukien kaikista sen mahdollisesti käyttämistä alihankkijoista, käytetään jäljempänä nimitystä "Atlantis Healthcare".

3. EVÄSTEET

Sivustossa käytetään niin sanottuja evästeitä, joiden avulla pyrimme optimoimaan Sivuston käyttöä ja parantamaan tarjoamiamme palveluja. Jotkut evästeet tallentavat tietokoneesi IP-osoitteen Sivuston käyttäjien toimintaa koskevia tilastollisia analyyseja varten. Katso lisätietoja napsauttamalla tätä.

4. OIKEUTESI

Sinulla on oikeus tarkastella, korjata ja poistaa henkilötietojasi. Jos haluat käyttää tätä oikeutta tai jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai jotakin muuta asiaa koskien tätä tietosuojamenettelyä, voit ottaa yhteyttä tietosuojasta vastaavaan henkilöön yrityksessämme osoitteen info.finland@genzyme.com kautta.

5. MITEN GENZYME KERÄÄ JA KÄYTTÄÄ HENKILÖTIETOJA

Kun otat meihin yhteyttä Ota yhteyttä lomakkeen avulla (ks. kohta 3) tai kun otat yhteyttä tietosuojasta vastaavaan henkilöön yrityksessämme (ks. kohta 5), käytämme keräämiämme henkilötietoja ainoastaan voidaksemme ottaa yhteyttä sinuun ja antaa sinulle pyytämiäsi tietoja. Henkilötietoja säilytetään ainoastaan niin kauan, kuin se on tässä tarkoituksessa tarpeellista.

Hyväksyt, että voimme tarvittaessa jakaa henkilötietosi Atlantis Healthcaren kanssa esimerkiksi, jos kysymyksesi edellyttää jatkotoimenpiteitä Atlantis Healthcarelta tai muuten niiden osallistumista asian käsittelyyn. Muussa tapauksessa voimme välittää henkilötietojasi eteenpäin ainoastaan, mikäli olet antanut meille siihen erillisen luvan tai mikäli sovellettavissa oleva laki niin edellyttää.