Atlantis Healthcare UK Limited tai mikä tahansa muu tämän valtuuttama kolmas osapuoli (”Atlantis”) on organisaatio, joka kerää ja käsittelee kaikki MS-tuki-ohjelmaan rekisteröitymisen yhteydessä antamasi henkilötiedot (”Henkilötiedot”). Atlantis, niin kutsuttu tietojenkäsittelijä, hoitaa tätä tehtävää Sanofi-Aventiksen / Genzymen MS-taudin yksikön (”Yritys”) puolesta, joka puolestaan on rekisterinpitäjä.

Henkilötietojasi käytetään ainoastaan rekisteröitymisen käsittelemiseen, ja mahdollisesti antamallasi suostumuksella tämän lisäksi myös tiedusteluihin tutkimuksiin osallistumisista. Atlantis ei luovuta Henkilötietojasi Yritykselle tai kolmansille osapuolille, ellet ole antaneet tähän suostumusta tai ellei lainsäädännöstä muuta johdu. Mikäli suostumuksellasi Henkilötietojasi luovutetaan Yritykselle, noudattaa Yritys näitä tietoja käsitellessään soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä.

Atlantis voi jakaa Henkilötietojasi yhdistetyssä muodossa ja/tai muodossa, josta sinua ei voida tunnistaa (henkilöllisyytesi ei ilmene) Yritykselle ja Yrityksen nimeämille kolmansille osapuolille, esimerkiksi tiedottamista tai laskennallisia tarkoituksia varten.

Atlantis ylläpitää tarvittavat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet ja järjestelyt Henkilötietoihisi kohdistuvaa luvatonta tai laitonta pääsyä tai käsittelyä vastaan, tai mitä tahansa muuta Henkilötietoihisi kohdistuvaa tahattomasti tapahtuvaa häviämistä, muuttamista, luovuttamista, tuhoamista tai vahingoittamista vastaan.

Henkilötietojasi säilytetään tietokannassa EU:n alueella, mutta ne voidaan myös siirtää Euroopan Unionin ulkopuoliseen kolmanteen maahan siinä tapauksessa, että kyseisessä maassa taataan tietosuojan riittävä taso EU:n tietosuojadirektiivin 95/46/EY IV LUVUN mukaisesti.

Mikäli MS-tuki -ohjelma päättyy tai päätät vetäytyä ohjelmasta, Atlantis Healthcare poistaa Henkilötietosi (lukuun ottamatta tietoja, joista sinua ei voida tunnistaa) niin pian kuin mahdollista ja joka tapauksessa kolmen kuukauden sisällä, paitsi tapauksissa joissa laki edellyttää säilyttämään nämä tiedot, esimerkiksi tapauksissa joissa Yritys on lääketurvallisuussyistä pakottavan lainsäädännön nojalla velvollinen säilyttämään tiedot.

Mikäli Atlantis lopettaa mainittujen Tukipalveluiden järjestämisen (sivustossa www.ms-tuki.fi) tai tarjoamisen Yrityksen puolesta, hyväksyt että Atlantis voi i) siirtää Henkilötietosi Yrityksen nimeämälle seuraajalle ja ii) säilyttää Henkilötietojasi tietokannassaan siirtohetkeen asti. Mikäli tällainen siirto ei toteudu 12 kuukauden sisällä, Atlantis poistaa Henkilötietosi. Tällaisen siirron toteutuessa Yritys varmistaa sen, että Atlantiksen seuraaja (”Seuraaja”) noudattaa samoja ankaria tietosuojastandardeja kuin Atlantis.

Yhteystietomme:

MS-tuki-ohjelman ylläpitäjä:

Atlantis Healthcare 
2nd Floor, Building 5, Chiswick Park,
566 Chiswick High Road,
London, W4 5YA

Puh. +44 (0) 208 7474 360

MS-tuki-ohjelman rahoittaja:

Sanofi-Aventis / Genzymen MS-taudin yksikkö
Huopalahdentie 24
00350 Helsinki

Puh. +358 (0) 201 200 300
info.finland@genzyme.com

Takaisin alkuun